Categorii ambalaje panificatie

Categorii ambalaje panificatie
Ambalajele pentru panificatie, din materiale plastice se impart in mai multe categoriii, in functie de materialul utilizat:

·         Pungi pentru paine din CPP (polipropilena tip CAST), solutia ideala pentru pungile de paine datorita transparentei ridicate si a elongatiei mari, sunt rezistente la sfasiere
·         Pungi pentru paine si cozonaci din BOPP (polipropilena biorientata, denumita popular ‘’celofan’’). Materialul este rigid comparativ cu cel de la pungile CPP, elongatia este redusa, usor fosnitor cu un grad de transparenta ridicat.
·         Pungi pentru paine si cozonaci din LDPE (polietilena de joasa densitate), ambalaje mai moi, placute la atingere si nefosnitoare.
·         Pungi din HDPE (polietilena de inalta densitate) pentru paine - ambalaje rezistente, fosnitoare, cu elongatie mai redusa si transparenta mai scazuta.

Pungile pentru paine pot fi personalizate in culori liniare (1-2 culori) si pana in policromie complexa (8 culori).

Pungile pot fi prevazute cu pliu la baza pentru “asezarea” mai buna a painii in punga.

Pentru pungile de panificatie-patiserie se folosesc cateva dimensiuni uzuale:
-15 x 25 cm- pentru ambalarea produselor de patiserie
-  20 x 40 cm – pentru painea de 300 gr
-  22 x 45 cm – pentru painea de 400 gr
-  25 x 50 cm – pentru painea de 500 gr si cozonac 
-  30x40 cm – pentru painea rotunda.

Dimensiunile de mai sus sunt orientative , ele pot fi modificate in functie de necesar.

Pentru pungile imprimate asiguram in mod GRATUIT design-ul (grafica) precum si optimizarea acesteia pentru imprimare (servicii DTP). Asiguram, de asemenea, consultanta in alegerea celei mai bune solutii de ambalare a produselor, solutii raportate la nevoile clientilor.

Pentru consultanță în alegerea celei mai bune variante de pungi panificatie-patiserie si pentru oferte de pret  ne puteți contacta  pe email, prin intermediul formularului de cerere de oferta sau telefonic. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!